Home / Tag Archives: РСБСП

Tag Archives: РСБСП

Трета меѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“

На 30 мај 2024 година во Скопје, во организација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) се одржа Третата меѓународна конференција „УНАПРЕДУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСТА ВО СООБРАЌАЈОТ НА ПАТИШТАТА“. На конференцијата присуствуваа над 150 учесници – домашни и ...

Read More »

Трета меѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“

Во организација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП), денеска во Скопје се одржува третата меѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“. –Низ презентации на научно-стручни трудови и стручна литература, бројни реномирани домашни и странски ...

Read More »