Don't Miss
Home / Tag Archives: Сју

Tag Archives: Сју

Негативни резултатите на сите 20 станари во “ Сју Рајдер“

Негативни се сите 20 брисови што беа земени од пациентите во Домот за стари лица „Сју Рајдер“ во Битола, потврдија од установата. Брисевите од старите лица беа земени откако 86-годишен пациент беше инфициран, по што го сместија во Клиничката болница ...

Read More »

Пензионерот од старскиот дом “Сју Рајдер“ во Битола пуштен дома

                                    Пензионерот на  Старскиот дом “ Сју Рајдер“ во Битола, возраст од 85 години, кој како сомнителен  беше хоспитализиран во Клиничката болница во Битола  и по второто тестирање бил негативен.             По ваквите резултати од тестирањето пензионерот е пуштен ...

Read More »