Home / Tag Archives: СЊветилки

Tag Archives: СЊветилки

Штедливите светилки носат големи заштеди

После поставувањето на ЛЕД светлики по главните сообраќајници во градот се изврши и замена на старото улично осветлување со нови ЛЕД штедливи сјалици и во населбата Карпош.Од досега поставените ЛЕД светилки има заштеда од 31 илјада евра, а до крајот на месец ...

Read More »