Home / Tag Archives: садиме

Tag Archives: садиме

“Садиме бели рози “ акција на Лајонс Клуб Битола и Лајонс БАС Кампус

Лајонс Клуб Битола и Лајонс БАС Кампус  ја одржаа еко акцијата „Садиме бели рози“. Годинава во знакот на векот во кој што живееме, лајонсите засадија 21 Бела Роза  порачувајќи дека со природата не треба да се шегуваме и затоа треба ...

Read More »