Home / Tag Archives: сали

Tag Archives: сали

Енергетска ефикасност во училиштата

Бидејќи денес е 5ти октомври, меѓународниот ден на учители да им го честитам празнникот и денот на сите мои колеги. Не би зборувала за состојбите во образованието, многу сме говореле во изминатиот период, особено за состојбата на училиштата во општина ...

Read More »