Home / Tag Archives: Сања

Tag Archives: Сања

Сања Лукаровска директорка на УЈП

Владата на Република Македонија на вчерашната  седница  постави нови директори и на УЈП и на Агенција за храна и ветеринарство. За директорка на УЈП е именувана Сања Лукаревска, а за директор на Агенцијата за храна и ветеринарство е именуван Зоран ...

Read More »