Don't Miss
Home / Tag Archives: санитарна

Tag Archives: санитарна

Санитарната инспекција ги “ исчисти џебовите “ на директорите и жиро-сметките на училиштата во Битола!?

Освен две основни и едно средно училиште речиси сите други училишта во Битола ќе мора да платат парична казна затоа што не извршиле дератизација на училиштата. Покрај со парична казна од 3.000 евра, санитарните инспектори им одредија казна и на ...

Read More »