Home / Tag Archives: САС

Tag Archives: САС

Храмовите за лична молитва на верниците

Светиот Архијерејски Синод (САС) на МПЦ-ОА, уште еднаш ја истакнува потребата од продолжување на мерката за јавните собири, која прецизно го ограничува движењето и групирањето на луѓето, која ќе важи и за велигденските празници, сè со цел за да се ...

Read More »