Don't Miss
Home / Tag Archives: Саши Мијалков

Tag Archives: Саши Мијалков

Едно комбе обвиненија за Кабинетот на Груевски

Специјалното јавно обвинителство веднаш по прес-конференцијата ги достави обвинителните акти во Кривичниот суд со што започнува судската постапка. Доказните материјали за вкупно 17 обвиненија сместени во кутии влегоа во надлежниот суд. Неколку службени возила на обвинителството го обезбедуваа комбето кое ...

Read More »