Home / Tag Archives: Савевски

Tag Archives: Савевски

Две нови изданија на “Савевски“ продукција

Во рамките на манифестациите посветени на 4-ти Ноември, денот на ослободувањето на Битола, се одржа промоција на две изданија од продукцијата “Савевски“. Едно од изданијата е фестивалот на македонски патриотски песни под наслов „Македонски непокор”, кој годинава беше дел од ...

Read More »