Don't Miss
Home / Tag Archives: Себастијан Курц

Tag Archives: Себастијан Курц

Курц со поддршка за ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е на добар пат кон ЕУ

Благодарен сум што ме поканивте на оваа импресивна манифестација, рече австрискиот шеф на дипломатијата Себастијан Курц од митингот на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Скопје. Курц ја даде својата поддршка и поддршката од неговата Австриска народна партија на ВМРО-ДПМНЕ. Тој посочи ...

Read More »