Don't Miss
Home / Tag Archives: селектирање

Tag Archives: селектирање

Современ интегриран систем за управување со отпад

Дивите депонии и понатаму ја загадуваат животната средина и оставаат грда слика на градот. Знаеме дека лошите навики тешко се менуваат но локалната самоуправа има обврска да влијае на нивната промена посебно во делот на селекцијата на отпадот- изјави денеска, ...

Read More »