Home / Tag Archives: селекција

Tag Archives: селекција

Донирани канти за селекција на пластичен отпад

Општина Битола и ЈП Комуналец, во соработка со правниот субјект за постапување со отпадно пакување „Пакомак“ од Скопје, денес ја реализираа акцијата со која во населбата Стрелиште беа донирани канти и контејнери за примарна селекција на пластичен отпад. Оваа населба ...

Read More »