Home / Tag Archives: сертификат

Tag Archives: сертификат

Општина Битола со признание за зголемена ефикасност во управувањето

Општина Битола е една од општините кои со својата ангажираност во изминатата година и половина забележаа значително подобрување во работењето во повеќе области, што беше потврдено и со сертификатот, кој од страна на УСАИД му беше врачен на градоначалникот на ...

Read More »

Сертификат “ Коректна фирма “ за Адора инженеринг

Адора инженеринг доби сертификат „Коректна фирма“ за беспрекорна репутација и одлична етаблираност во бизнисот, како и за коректно спроведување на обврските кон клиентите и партнерите. Овој градежен бренд покажа одлично ниво на позитивни споменувања во интернет просторот во анализата на ...

Read More »