Home / Tag Archives: сесија

Tag Archives: сесија

Граѓанскиот форум ги детектираше најважните проблеми

Денеска, продолжи третата сесија од граѓанскиот форум, на која учесниците ги одбраа   најсуштинските  проблеми  со кои се соочува Општина Карпош. Претставниците од урбаните заедници и жителите  на локалната самоуправа  разговараа за најбитните прашања кои ги тангираат сите граѓани на Општината. ...

Read More »

Се одржа третата форумска сесија во општина Новаци

Изградба на индустриска зона, базен и реконструкција и асфалтирање на улици се проектите за кои најмногу гласови дадоа жителите на општина Новаци на третата  форумска сесија. -На оваа трета форумска сесија жителите на општина Новаци имаа можност да гласаат за ...

Read More »

Втора сесија на Форумот на заедниците во Новаци

Во Новаци, денеска се одржа втората сесија на Форумот на заедниците , од вкупно 6, колку што треба да се одржат во рамките на овој проект. На Форумот, граѓаните на Новаци, поделени во девет работни групи ги искажуваа своите видувања ...

Read More »