Home / Tag Archives: севда

Tag Archives: севда

Со Зарина Првасевда во Новата година

Битолчани, кои ќе одлучат Новата 2020 година да ја дочекаат заедно на плоштадот „Магнолија“, највеселата ноќ ќе је дочекаат без некои познати музички и естрадни ѕвезди. Пред полноќ, Новата 2020 година на битолчани ќе им ја честита Зарина Првасевда, која ...

Read More »