Home / Tag Archives: Шахпаска

Tag Archives: Шахпаска

Пратеничката Шахпаска го испофали менаџментот на Клиничка

Пратеничката Јагода Шахпаска при денешната посета на Клиничката болница од Битола рече делка е пријатно изненадена од начинот на кој сегашниот менаџерски тим успева со лимитирани финансиски ресурси да управува со состојбите во битолското здравство. „Информирана сум дека имаат околу ...

Read More »