Don't Miss
Home / Tag Archives: шампионки

Tag Archives: шампионки

Благодарница за градоначалникот Јакимовски од шампионките во одбојка

Денеска, одбојкарките на одбојкарскиот клуб ,, Фит Фан Волеј’, пионерските шампионки во Македонија, му доделија благодарница на градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски за постојаната поддршка која ја дава на овој клуб. На Државното  пионерско првенство одржано во Велес,  одбојкарките ...

Read More »