Don't Miss
Home / Tag Archives: шанси

Tag Archives: шанси

Заев:Реални се шансите Македонија да стане членка на НАТО

Реални се шансите на есен Македонија да добие чиста препорака од ЕК. Реални се шансите Македонија да стане 30-та земја членка на НАТО. Реалност се економските перспективи, спокој во семејствата, децата дома, нови вработувања, успешни претпријатија, европско образование, современо здравство, ...

Read More »