Home / Tag Archives: шарлатани

Tag Archives: шарлатани

Шарлатан(ни)

За битолскиот градоначалник Владимир Талески кој деновиве  доби нова кривична пријава случајот “ Транспортер “  во  кој тој е првообвинет е благодарение на многу шарлатанство, непрофесионализам и тенденциозност во новинарската фела. Вака Талески  одговори на новинарско  прашање како  тој го ...

Read More »

За шарлатанот Талески, шарлатани се новинарите

За битолскиот градоначалник Владимир Талески кој денеска доби нова кривична пријава случајот “ Транспортер “  во  кој тој е првобвинет е благодарение на многу шарлатанство, непрофесионализам и тенденциозност во новинарската фела. Вака Талески  одговори на новинарско  прашање како го коментира ...

Read More »