Home / Tag Archives: Шеровска

Tag Archives: Шеровска

Весна Шеровска добитник на наградата за новинарство на Битолски весник “Тоде Петрески “

                    Добитник на годинашната награда за новинарство на Битолски весник, “Тоде  Петрески”,  за 2019 год. која редакцијата на Битолски весник веќе 15 години по ред посмртно ја доделува во чест на починатиот новинар и дописник од Битола, на Радио ...

Read More »