Home / Tag Archives: Широка

Tag Archives: Широка

Асфалтирана улица “Широка“

Започна асфалтирањето на ул.„Широка“ во Битола. Откако на оваа улица претходно беше комплетно променета водоводната и канализационата мрежа, следуваше поставувањето на тампонот, по што денес финално се постави асфалтната маса. Увидна екипа од Општина Битола заедно со градоначалничката Наташа Петровска, ...

Read More »

Пробивање и комплетна инфраструктура на улицата “Широка“

Пробивање на улицата „Широка”, поставување на водоводна, канализациона мрежа и улично осветлување се досегашните градежни активности реализирани како дел од проектот „Комплетна инфраструктура на улица Широка”, кој во изминатиот период го реализира локалната самоуправа, а истот е од големо  значење ...

Read More »