Home / Tag Archives: школски прибор

Tag Archives: школски прибор

Школски прибор и ручек за децата на вработените во “Кромберг и Шуберт”

По повод почетокот на новата учебна година,германската компанија “Кромберг и Шуберт “ денеска организира посета за децата на вработените во фабриката, која се наоѓа во индустриската зона “Жабени” во Битола. Посетите ќе траат три дена и се организирани во шест ...

Read More »