Home / Tag Archives: шпанска полиција

Tag Archives: шпанска полиција

Комбе усмрти граѓани во Барселона

Шпанската полиција информираше дека Барселона комбе удрило во толпа пешаци кои се движеле на пешачка зона. Според досегашните информации, неколку луѓе се повредени. -Во централниот дел на Барселона во огромен судир предизвикан од страна на поединец кој возеше комбе има многу ...

Read More »