Home / Tag Archives: шперкасе

Tag Archives: шперкасе

Како беше изградена Империјата “ Орбис“

                             Нов сопственик на зградата на ТВ “ Орбис “ е фирмата “Интерворкс” од САД.           Оваа фирма, чие седиште е во САД, која се занимава со ИТ компјутерска технологија, деновиве преку извршител ја купи зградата на ТВ ...

Read More »