Home / Tag Archives: шумски полицаец

Tag Archives: шумски полицаец

Притвор за ресенчанецот кој нападна шумски полицаец

Кривична пријава против триесетгодишен ресенчанец за напад на шумски полицаец, кој се обидел да спречи нелегална сеча и транспорт на дрвна маса кај местото викано „Избишко долиште“ во Ресен. СВР-Битола, преку полициската станица во Ресен поднесе кривична пријава против Џ.Н. ...

Read More »