Don't Miss
Home / Tag Archives: си-ен-ен

Tag Archives: си-ен-ен

Убавините на Македонија низ нови 15 промотивни видеа на СИ-ЕН-ЕН

Една од највлијателните телевизии во светот, американската СИ-ЕН -ЕН ќе сними 15 промотивни спотови за убавините на Македонија. Мостови,тврдини,манастири,и природа со која може да се пофали Македонија ќе бидат дел од видео-лентите на телевизискиот џин СИ-ЕН-ЕН,кои на крајот ќе се ...

Read More »