Don't Miss
Home / Tag Archives: сијалица

Tag Archives: сијалица

Совети во случај на земјотрес

Земјотресите станаа секојдневние во нашата земја. Затоа еве неколку совети како треба да се однесувате кога ќе има земјотрес. Ако земјотресот се случил во текот на ноќта, и вие се наоѓате во целосна темнина, не брзајте да запалите свеќа или ...

Read More »