Home / Tag Archives: Симбиоза

Tag Archives: Симбиоза

Преку проектот “Симбиоза“ нова опрема за Комунална хигиена во Новаци

Трактор John Deere ,Мулчер и 15 контејнери е новата опрема за ЈКП Комунална Хигиена -Новаци преку проектот СИМБИОЗА.Преку проектот „Симбиотски мрежи за одржливо управување со органски отпад “- СИМБИОЗА од програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Северна Македонија –Република Грција ...

Read More »