Home / Tag Archives: Синдикат на новинари

Tag Archives: Синдикат на новинари

Една недела протест на новинарите за состојбата на дописниците

Согласно заклучокот, кој пред извесно време на состанокот на ЗНМ и Самостојниот синдикат на новинарите што се одржа во Битола, од денес, па во наредните 7 дена сите новинари ќе го искажуваат својот револт од тешката состојба на новинарите, а ...

Read More »