Don't Miss
Home / Tag Archives: сини картони

Tag Archives: сини картони

Им дојде крајот на сините картони

На пациентите од денеска нема да им треба син картон за преглед или за подигнување лек во аптека. Потребна им е единствено електронска здравствена картичка, без оглед дали и е истечен рокот или здравствена книшка, или лична карта, патна исправа, ...

Read More »