Home / Tag Archives: синоа

Tag Archives: синоа

Филипче го потврди првиот смртен случај во Македонија

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на редовната прес-конференција соопшти дека во земјава го имаме првиот смртен случај од коронавирус, кој посмртно беше дијагностициран доцна синоќа. „За жал го имаме и првиот смртен случај од коронавирусот, кој посмртно во ...

Read More »