Home / Tag Archives: системот

Tag Archives: системот

Нови шпекулации на ВМРО ДПМНЕ

Во врска со изјавите изнесени на прес конференцијата на ВМРО ДПМНЕ со реакција се јавија од РЕК Битола. Тендерот за технолошко чистење на БТО системот (транспортни траки и механизација во рудникот)во РЕК Битола е спроведен во редовна постапка за јавна ...

Read More »