Don't Miss
Home / Tag Archives: СЈО истрага

Tag Archives: СЈО истрага

Адвокатот на Груевски цел на истрага на СЈО

Досегашниот претседател на адвокатската комора Никола Додевски поради притисоци и закани морал да се повлече од бранење на челниците на ВМРО ДПМНЕ во постапките што ги покрена СЈО, тврдат  обвинети, на кои Додевски им беше адвокат. Според нив, Додевски добил ...

Read More »