Home / Tag Archives: Скај

Tag Archives: Скај

Во Грција со здравствен пасош

Здравствен пасош“ е една од методологиите за безбеден влез во земјата, што би можела да се воведе за време на туристичката сезона за патување во Грција, односно туристите да се тестираат за Ковид-19 пред да влезат во авион, во нивните ...

Read More »