Home / Tag Archives: скератр

Tag Archives: скератр

Бончановски сам се разреши од секретар и сам се именува за раководител

Десната рака на Владимир Талески, Слободан Бончановски во пресрет на изборите си дал оставка од функцијата секретар на општината, за да веднаш потоа истиот со решение на градоначалникот Талески повторно бил нанчен за раководител на Секторот за финансии. Ова денеска ...

Read More »