Home / Tag Archives: складови

Tag Archives: складови

Запленети над 1.000 метри кубни огревно дрво, затворени и складови

Во рамки на оперативната акција „Гора”, насочена кон сузбивање на криминалот поврзан со нелегална сеча на дрва, пустошење шуми и нелегална трговија со дрвна маса, која почна во јуни годинава, досега се запленети над 1.000 метри кубни огревно дрво или ...

Read More »