Don't Miss
Home / Tag Archives: склоп

Tag Archives: склоп

ОБСЕ: Изборите според светските стандарди

Мисијата на ОБСЕ за набљудување на изборите ќе ги провери обвинувањата за изборни нерегуларности – рече амбасадорката Одри Гловер. Сепак генералната оценка е дека изборниот ден поминал во демократска атмосфера. „Ние сакаме да дознаеме кои се фактите и ќе гледаме ...

Read More »