Don't Miss
Home / Tag Archives: скрининг

Tag Archives: скрининг

Нови мерки на Општина Битола

Градоначалничката на Општина Битола ги продолжи координативните активности со кризниот штаб. Од денешните работни состаноци, произлегоа следните мерки: 1.Од денес Битоа има свој пункт за скрининг. Протоколите на водење на овој скрининг пункт е во координација на здравствените институции. 2.Побарана ...

Read More »