Home / Tag Archives: слама

Tag Archives: слама

СЈО како Алајбегова слама

                                              Откако Владата го отвори сајтот “отворени финансии “ македонската јавност е сведок за начинот на кој се трошени  парите на граѓаните.             Деновиве бевме сведоци на шокантни примери како во времето на Груевски некои телевизии во Македонија ...

Read More »