Don't Miss
Home / Tag Archives: следен

Tag Archives: следен

Лидерот на СДСМ за време на изборите следен од полицијата

Гостувајќи на телевизијата “24 Вести“ во емисијата “Вин-вин“ кај новинарката Оливера Трајковска, лидерот на СДСМ, Зоран Заев вечерва ексклузивно откри дека за време на предвремените парламентарни избори, што се одржаа на петти јуни оваа година, бил следен и под посебни ...

Read More »