Don't Miss
Home / Tag Archives: служби

Tag Archives: служби

Адвокатот Дангов: Не знам каде е мојот клиент Груевски

Адвокатот на Груевски, Димитар Дангов за ТВ21 рече дека нема сознание каде се наоѓа неговиот клиент. Тој не сакаше да даде изјава, но писмено ни одговори дека Груевски нема право на жалба до Врховен суд за одлуката од Кривичен. Сепак, ...

Read More »

Битолчани собираа потписи за одбрана на Македонија

Странските служби и нивните марионети нема да ни ја кројат судбината Давајќи му целосна поддршка на граѓанското движење за одбрана на Македонија, иницирано од група на интелектуалци, актери, професори и останати јавни личности од Македонија, денеска,  пред Центарот за кулура ...

Read More »

На бродот на траектот „Norman Atlantic“ остануваат уште 317 луѓе

На траектот „Norman Atlantic“ кој се запали во неделата наутро во Јонското Море, вечерта има уште 317 луѓе, објави прес службата на поморските сили на Италија, додека грчкото министерство за трговската морнарица објави дека и покрај паѓањето на ноќта, спасувачката ...

Read More »