Home / Tag Archives: сместување

Tag Archives: сместување

Советот не го прифати предлогот за поскапување на сместувањето во Домот за стари лица „Сју Рајдер”

Зголемување на цените за сместувањето и услугите во Домот за стари лица „Сју Рајдер” Битола за 65 проценти како што во неколку наврати бараше управата, не доби поддршка од мнозинството советници на вчерашната седница на Советот на Општина Битола. Мнозинството ...

Read More »