Don't Miss
Home / Tag Archives: СН Осигурителен Брокер

Tag Archives: СН Осигурителен Брокер

Во месецот на жената ГРАТИС патничко осигурување и 20% ПОПУСТ на домаќинско и приватно здравствено осигурување

СН Осигурителен Брокер во рамките на промотивната кампања по повод месецот на жената овозможува гратис патничко осигурување и по 20 отсто попуст за домаќинско и за доброволно приватно здравствено осигурување. „Жената е стожерот на семејството и домот и затоа преку ...

Read More »