Home / Tag Archives: соблекувални РЕК Битола

Tag Archives: соблекувални РЕК Битола

Реновирана спортската сала во ОУ “Св. Климент Охридски”

Водени од девизата дека општествената одговорност е инвестиција, а не трошок, РЕК “Битола”  и Општината Битола финансиски помогнаа  повеќе зафати што ја подобрија наставата по физичко,  во ОУ “Св. Климент Охридски” во Битола, на задоволство  на учениците. Реконструктивни зафати беа ...

Read More »