Don't Miss
Home / Tag Archives: Собранеи

Tag Archives: Собранеи

Пратеничките групи на ВМРО ДПМНЕ ќе ја олеснат касата на Собранието

Секоја од десетте новоформирани пратенички групи на ВМРО-ДПМНЕ, ако сака, има право да побара и да добие посебна просторија за користење. Исто така, сите посебно можат да си ангажираат и стручна помош од надворешно лице кое ќе го изберат сами. ...

Read More »