Home / Tag Archives: солзите. видел

Tag Archives: солзите. видел

Солзите на Кочо

                                       Како човек кој 40 години професионално е присутен во новинарството, кој пишувал на разни  теми, од  секојдневието и кој како дописник на десетина весници и ревии, во екс Југославија, видел секакви настани( среќни и тажни) можам слободно да ...

Read More »