Home / Tag Archives: Соња Николовска

Tag Archives: Соња Николовска

Златар од Скопје се позлати со златото на Соња

Трета среќа рекле старите. Дури во третиот обид на стечајниот управник на ТАТ, Душко Јанкуловски, на вчерашната аукција во Основниот суд во Битола беше продадено златото и златниот накит на некогаш најмоќната жена во државата, сопственичката на ТАТ, Соња Николовска. ...

Read More »