Home / Tag Archives: соседи

Tag Archives: соседи

Битолски “италјанци“ наместо да седат дома вербално и физички ги нападнале соседите

Семејство од Битола кое на 14 март се вратиле од Италија доби предлог за казнен налог за непочитување на здравствени прописи за време на епидемија. Пет члена од семејството, според ОЈО Битола, сториле кривично дело и не го почитувале решението ...

Read More »