Don't Miss
Home / Tag Archives: сосојби

Tag Archives: сосојби

Тестовите за двајцата странци негативни

Министерството за здравство информира дека се негативни тестовите на двајцата странци, едниот државјанин на Сингапур, другиот на Австралија, кои од 28 февруари престојуваат во Скопје. „Денеска по пријава на хотелот, епидемиолозите од Центарот за јавно здравје – Скопје од пациентите ...

Read More »